ANASAYFA arrow right 40 Yıl Önce

Keban Plastik, Libya ile 1.5 milyon dolarlık anlaşma yaptı

Keban Plastik, Libya ile 1.5 milyon dolarlık anlaşma yaptı
YAYINLAMA: 22 Haziran 2020 / 17.30
GÜNCELLEME: 22 Haziran 2020 / 17.30
Kuruluş, yılda 5000 ton plastik boru ve yardımcı parçasını üretiyor

Gaziantep 9. Sanayi Fuarı dolayısıyla, fuarda ilgi çeken bir pavyon açan Keban Plastik yetkilileriyle görüştük. Pavyon açıkken yük ilgi toplaması, vatandaşlar tarafından ziyaret edilmesi konunun üzerine eğilmemize neden oldu. Elazığ'dan gelen Keban Plastik yetkilileriyle çalışmaları konusunda aldığımız bilgiler şöyle:

Keban Kolding ve ortakları plastik sanayii AŞ 120 milyon lira sermayeli T. İş Bankasının bir kuruluşu. Sert PVC den mamul, temiz su, kirli su, yağmurlama boru ve ek parçaları üretimi yapıyor. Yıllık kapa sitesi 5000 ton. Şu anda Türkiye'ye dağılmış 75 bayisi var. İller Bankası, YSE gibi kamu kuruluşlarına büyük çapta satış yapıyor. Orta Doğudaki Arap ülkelerine geniş satışlar yapıyorlar.

Libya’yla 1.5 milyon dolarlık ön anlaşma yapıldı. Üretilen malların tümü TSE kaliteli. Şehrimizde talep olduğu takdirde Keban Plastik Fabrikası bayilik açacak. Yapılacak müracaatların değerlendirileceği ifade ediliyor. Geniş bir inşaat sahasına sahip bulunan Güneydoğu Anadolu'da yeni hamleler yapmak için yöneticiler teşebbüse geçti.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *