ANASAYFA arrow right Spor

Kayserispor maçı öncesi testler negatif

Kayserispor maçı öncesi testler negatif
YAYINLAMA: 12 Temmuz 2020 / 19.14
GÜNCELLEME: 12 Temmuz 2020 / 19.56
Gaziantep FK, Kayseri’ye gitti

Gaziantep Profesyonel Futbol Takımı, Süper Lig'in 32. haftasında deplasmanda karşılaşacağı Kayserispor maçı hazırlıklarının Gaziantep etabını tamamladı.

Teknik Direktörümüz Marius Sumudica yönetiminde saat 19:00'da gerçekleştirilen antrenman yaklaşık 1 saat 15 dakika sürdü.

Isınma ve dayanıklılık çalışmalarıyla başlayan antrenman, koordinasyon çalışmalarıyla son buldu.

Antrenman öncesinde bugün sabah gerçekleştirilen Covid-19 test sonuçlarının negatif olduğunu duyuran Kulüp Doktorumuz Tarık Baloğlu'na futbolcularımız eğlenceli bir şekilde teşekkür ederek, renkli anlar yaşattılar.

Takımımız bu antrenmanla birlikte Kayserispor maçı hazırlıklarının Gaziantep etabını tamamladı ve 12 Temmuz Pazar günü öğle saatlerinde maçın oynanacağı Kayseri'ye hareket etti. Kırmızı-siyahlılar, Kayseri'de gerçekleştireceği son antrenmanın ardından kampa girerek maç saatini bekleyecek.

Bu arada, Gaziantep Futbol Kulübü'nde, deplasmanda oynanacak Kayserispor maçı öncesi yapılan koronavirüs testinde tüm sonuçlar negatif çıktı.

Süper Lig'in 32. haftasında deplasmanda Kayserispor ile karşılaşacak olan Gaziantep FK'da futbolcular, teknik kadro ve personeller koronavirüs testinden geçti. Yapılan testlerde tüm sonuçlar negatif çıktı.

Konu ile ilgili Gaziantep ekibinden yapılan açıklamada, "Profesyonel Futbol Takımımız ve personellerimize bugün yapılan Covid-19 testi negatif olarak sonuçlanmıştır" ifadeleri kullanıldı.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *