ANASAYFA arrow right Güncel

Kayıt dışı ile etkin bir şekilde mücadele ediyoruz

Kayıt dışı ile etkin bir şekilde mücadele ediyoruz
YAYINLAMA: 26 Kasım 2021 / 19.48
GÜNCELLEME: 26 Kasım 2021 / 19.48
Gaziantep Bayan Kuaförleri Odası Başkanı Mesut Alkava, Sabah’a yaptığı açıklamada, 2022’yapılacak oda seçiminde yeniden aday olduğunu açıkladı.

Gaziantep Bayan Kuaförleri Odası Başkanı Mesut Alkava, “Aslolan koltuk, mevki ve makam değil, hizmet. Bugüne kadar yaptığımız hizmetler yapacağımızın teminatıdır. Çünkü ilk günkü aşkla ve heyecanla çalışıyoruz, çalışmaya da devam ediyoruz. Yeni dönemde odamızın hizmet kalitesini daha üst noktalara çıkarmak için çalışacağız” şeklinde konuştu.

 ‘Göreve geldiğimiz ilk günkü aşkla, şevkle ve heyecanla çalışmaya devam ediyoruz’ ifadelerini kullanan Alkava, “Yönetim kurulu üyelerimiz ve esnafımız ile el ele vererek birlik ve beraberlik içerisinde odamızın hizmet kalitesini en üst noktaya çıkardık. Mesleğimizin itibarı ve saygınlığı arttı ve meslektaşlarımız para kazanmaya başladı. Türkiye’nin hiçbir yerinde olmayan bir akademi eğitim merkezi kurduk ve hizmete açtık. Bu akademi de her gün eğitim vererek hem geleceğin kuaförlerini yetiştiriyoruz hem de meslektaşlar arasında dayanışma ve kaynaşmayı sağlıyoruz” dedi.

Alkava, “Gaziantep Kuaförler Odası olduğunu kentteki hiçbir siyasi, bürokrat ve insanlar bilmiyordu. 8 yıllık görev süremizde yaptığımız çalışmalar sayesinde siyasilerden bürokratlara kadar herkes kentte bir kuaförler odası olduğunu artık biliyor. Çünkü sektörün sorunlarını, sıkıntılarını ve esnafımızın taleplerini dile getirmek için gerek Gaziantep’te gerekse Ankara’da çalmadık ve gitmedik kapı bırakmadık. Gece-gündüz demeden bugüne kadar tüm esnafımızın yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Kayıt dışı ile etkin bir şekilde mücadele ettiklerini vurgulayan Alkava, “Yaptığımız çalışmalar neticesinde odamızın üye sayısını 480’den 1000’e çıkardık. 8 yılda kat ettiğimiz yol ortada. İlk göreve geldiğimiz dönemde 9 seçim dönemi yaşarken, ikinci dönemde ise pandemi ile karşılaştık. Her türlü zorluğa ve imkansızlığa rağmen meslektaşlarımızın yanında olduk. Tüm dünyayı etkisi altına alan ve halen de etkisi devam eden pandemi sürecinde üyelerimizin taleplerini belediyelere, bakanlıklara, kaymakamlıklara ve Cumhurbaşkanlığına ilettik. Az veya çok karınca ve kararında bir şeyler yaptık” diye konuşma gerçekleştirdi.

Yeni dönemde birçok projeyi hayata geçireceğiz

Yeni dönemde birçok projeyi hayata geçireceklerini sözlerine ekleyen Gaziantep Bayan Kuaförleri Odası Başkanı Mesut Alkava, konuşmasını şöyle tamamladı: “Şu anda üzerinde çalıştığımız ve yeni dönemde hayata geçireceğimiz projelerimiz mevcut. Örneğin; şehrimizde bir fuar düzenlemek istiyoruz. Bu fuar sayesinde üyelerimiz yeni iş bağlantıları sağlayacak. Bunun gibi projelerimiz var ve tümünü zamanı geldiğinde tek tek açıklayacağız.” Fatma Karabacak

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *