ANASAYFA arrow right Teknoloji

Kayak yapmanın tadını çıkardılar

Kayak yapmanın tadını çıkardılar
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 03.25
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 03.25
Nakıboğlu Koleji, sporsal etkinlikleri destekleyerek, öğrencilerinin başarı kazanmasına önemli katkı sağlıyor.
Öğrencilere verdiği kaliteli eğitimle farklılığını ortaya koyan Özel Cahit Nakıboğlu Koleji, sporsal etkinlikleri destekleyerek, öğrencilerinin başarı kazanmasına önemli katkı sağlıyor.
Geçtiğimiz günlerde sekizinci sınıf öğrencilerini Kayseri Erciyes Kayak Merkezine götüren okul öğretmenleri, bu tür etkinliklerin öğrencinin başarısında önemli bir yeri olduğunu vurguluyor.
Erciyes Kayak Merkezinde bazı öğrenciler kızakla kaymayı tercih ederken, bazı öğrenciler ise, kayak yapmanın tadını çıkarttı. Kar üzerinde mangal keyfi de yapan öğrenciler, hoş vakit geçirmenin tadına vardı.
Sporsal etkinlikleri düzenlemelerinin öğrencinin başarısına olumlu etki gösterdiğini sürekli göz önünde bulunduran okul öğretmenleri, öğrencilerinin gösterdiği başarılar sayesinde bu durumu kanıtlamış oldu.
Milli Eğitim ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği mahalli minik erkekler ve minik bayanlar masa tenisi turnuvasında, okul öğrencileri önemli başarı elde etti. Cahit Nakıboğlu Koleji öğrencileri, mahalli minik erkekler masa tenisi turnuvasında Gaziantep şampiyonu olurken, minik bayanlar masa tenisi turnuvasında ise Gaziantep üçüncüsü oldu. Mahalli minik erkekler masa tenisi turnuvasında Erdem Turan, Memikcan Kaya, Murab Timur Orhan ve Mert Durucu başarı gösterirken, minik bayanlar masa tenisi turnuvasında ise Sudenaz İsaoğlu, Ayşe irem Kaya, Beyza Ocak ve Elif Erol başarı gösterdi.


Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *