ANASAYFA arrow right 40 Yıl Önce

Karşıyaka’da iki kişi ölü olarak bulundu

Karşıyaka’da iki kişi ölü olarak bulundu
YAYINLAMA: 05 Temmuz 2022 / 13.17
GÜNCELLEME: 05 Temmuz 2022 / 13.17
Emniyet müdürlüğü yetkilileri tarafından verilen bilgilerden öğrenildiğine göre dün Karşıyaka mahallesindeki bir evde yaşlı bir kadınla bir erkek ölü olarak bulundu.

Erkeğin başındaki yara, olayın bir cinayet olabileceği intibaını uyandırdı. Yeni un fabrikasında da bir işçi tıkanan ambarın kapağını açmak isterken, buğdayların üzerine akması sonunda boğularak can verdi.

Karşıyaka Mahallesi, Çetin sokaktaki bir evde cesetlerin bulunduğunun bildirilmesi üzerine olaya el konuldu. Cumhuriyet Savcılığı tarafından yapılan incelemede Dülük köyünden 65 yaşlarındaki Mehmet Koçak ile 70 yaşlarındaki Asiye Közün ölmüş olduğu tespit edildi. Mehmet Koçak'ın başında yara izlerinin bulunması, olayın cinayet olabileceği ihtimalini kuvvetlendirdi. Olayla ilgili soruşturmaya çok yönlü olarak başlandı.

Dün saat 16 sıralarında da İnönü caddesindeki Yeni un fabrikasında çalışan 18 yaşlarındaki Beki Fıstık sıkışan buğday ambarının kapağını açmaya çalışırken boşalan ambardaki buğdaylar altında kalarak boğuldu. Olayla ilgili tahkikata başlandı.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *