ANASAYFA arrow right 40 Yıl Önce

Kara yolları dışında tüm yatırımcı daireler, Vali’den geçerli not aldı

Kara yolları dışında tüm yatırımcı daireler, Vali’den geçerli not aldı
YAYINLAMA: 16 Eylül 2020 / 16.31
GÜNCELLEME: 16 Eylül 2020 / 16.31
İlimizdeki yatırımların yüzde 9O’ı gerçekleşti, mali yılbaşına kadar bütün işler tamamlanacak.

1981 yılı içinde ilimizde yapılan yatırımların durumlarını görüşmek, hesaplaşmak için dün saat 14’te İl Halk Kütüphanesi salonunda Vali Fikret Koçak başkanlığında ilk koordinasyon kurulu toplantısı yapıldı. Toplantıya Belediye Başkanı A. Turan Ertuğ, Sıkıyönetim Komutanlığı temsilcisi, ilçe kaymakamları, yatırımcı dairelerin bölge ve şube müdürleri katıldı.

Toplantıya katılanların Vali Koçak tarafından yeni yılları kutlandıktan sonra çalışmalara geçildi. Yapılan işler hakkında düzenlenen raporların gerçekleşme durumları incelendi. Toplantı sonunda yatırımcı dairelerin karayolları dışında tamamı Vali Koçak'tan geçerli not aldı. İlimizdeki yatırımların yüzde doksanının gerçekleştiği, yüzde onunun da mali yıla kadar tamamlanabileceği tespit edildi.

Kara yolları tarafından mezarlık ile KÜSGEM arasındaki 4 kilometrelik, dört şeritli yolun yapılmadığı belirlendi. Bu yolun 1982 yılında da tamamlanamayacağı öğrenildi. Sadece yolun toprak hafriyatı yapılacak, sirkülasyon için de Araban yoluna üç kilo metrelik bir bağlantı yapılacak.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *