ANASAYFA arrow right Güncel

Kar temizleme çalışmaları sürüyor

Kar temizleme çalışmaları sürüyor
YAYINLAMA: 26 Ocak 2022 / 20.22
GÜNCELLEME: 26 Ocak 2022 / 21.33
Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu sabahın ilk ışıkları ile birlikte şehrin en işlek caddelerinde ve kaldırımlarında yapılan kar temizleme çalışmalarını inceledi.

Gece, gündüz demeden fedakârca karla mücadele çalışmalarını sürdüren Şahinbey Belediyesi ekipleri, ana arterler, cadde ve sokaklarda yol temizleme, tuzlama ve kar küreme çalışmaları yapıyor. Karla mücadele çalışmalarını denetleyen Başkan Mehmet Tahmazoğlu, ekiplere kolaylıklar dilerken de esnafta yapılan çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, ulaşım ile ilgili herhangi bir sıkıntı olmadığını belirterek, “Yoğun kar yağışı nedeniyle ekiplerimiz gerek şehir merkezinde gerekse kırsaldaki ilçelerimizde sabaha kadar çalışmalarını sürdürdüler. Trafikte herhangi bir aksama söz konusu değil. Bütün ana yollarımız ulaşıma, trafiğe açık. Böyle bereketi bizlere lütfettiği için Allah’a şükrederken, çalışan fedakâr ekiplerimize de teşekkür ederek hizmetlerimizi sürdürüyoruz. Cenab-ı Allah mahcup etmesin, bizleri seven, güvenen hemşehrilerimize layık kılsın” dedi.

Esnaf ile bir araya gelerek sohbet eden Başkan Mehmet Tahmazoğlu “Esnafımız kar yağışından olumsuz etkilenmesinler diyerek onların iş yerlerinin önlerini temizliyoruz. Esnafımız işyerlerine rahat gidebilsinler ve işyerlerini açabilsinler diye hem yolları hem de işyerlerinin önlerini temizliyoruz” dedi.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *