ANASAYFA arrow right 40 Yıl Önce

Kamyonetlerle en kısa ve en uzun mesafe yük taşıma farkı yok

Kamyonetlerle en kısa ve en uzun mesafe yük taşıma farkı yok
YAYINLAMA: 29 Kasım 2022 / 16.07
GÜNCELLEME: 29 Kasım 2022 / 16.07
Kamyonet ve sepetli motosikletle yük taşıma ücretlerine zam yapıldı

Belediye yetkilileri tarafından yapılan yazılı açıklamadan öğrenildiğine göre şehrimizde kamyonetlerle ve sepetli motosikletlerle yük taşıma ücretlerine zam yapıldı. Daha önceleri kamyonetler taşıma ücreti 500 lira alırken şimdi 600 lira alacaklar. Kamyonetlerde mesafe farkı da kalmadı. Kamyonete yüklediğin eşyayı ister bir adım götür, istersen şehrin öbür ucuna taşıt sadece 600 lira ödeyeceksin.

Sepetli motosikletlerde 100 lira zam aldı. Eskiden 150 lira taşıma ücreti ödenirken, şimdi Karşıyaka, Yeşilova ve Kayaönü semtleri dışındaki yerler için 250 lira ödenecek. Karşıya semtindeki Kayaönü ve Yeşilova semtlerine sepetli motosikletle yük taşıttığın takdirde 300 lira ödenecek. 4 kilometreye kadar mesafe için ise 175 lira ödenecek.

Yapılan açıklamada sepetli motosikletlerle yolcu taşınamayacak, ehliyetli ve sepetlerinde fren tertibatı bulunanların belediyeye başvurarak taşıma ruhsatı alması gerektiği bildirildi.

Motosiklet ve kamyonetlerle parça halinde yük taşıtmak isteyenler için de fiyat belirlemesi yapıldı. Bunda yine esas pazarlık yapmak olacak. 20 lira 4 kilometrelik mesafe için alınacak. Daha uzak mesafeler için pazarlık yapılacak. Parça başına uzaklığa göre 60 liraya kadar alınabilecek.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *