ANASAYFA arrow right 40 Yıl Önce

Kamyon, dolmuşu altına aldı: İki ölü, 4 yaralı var

Kamyon, dolmuşu altına aldı: İki ölü, 4 yaralı var
YAYINLAMA: 23 Mayıs 2021 / 16.58
GÜNCELLEME: 23 Mayıs 2021 / 16.58
Gaziantep-Adana E-5 karayolu üzerindeki Yeşilova Kavşağı “ÖLÜM KAVŞAĞI” oldu

Adana'dan Gaziantep'e gelmekte olan Salih Paşa idaresindeki 45 FS 251 plakalı kamyon, E-5 karayolunun Yeşilova kavşağında Mahmut Alapartmak yönetimindeki 27 EN 359 plakalı dolmuş taksi ile çarpıştı.

Kazada, kamyon aniden E-5 karayoluna çıkan Karşıyaka-Hükümet Konağı aracında çalışan dolmuşu altına alarak 20 metre kadar sürükledi.

Kazada, dolmuş yolcularından Ökkeş Uğurlu olay yerinde, Mühendis Celal Yener ise kaldırıldığı hastanede öldü. Bir kısmı ağır olmak üzere 15 kişi de yaralandı. Yaralılardan bir kısmının olay yerinden geçmekte olan yayalar olduğu belirtendi.

Yaralılar Gaziantep Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralılardan bazılarının sağlık durumunun ciddi olduğu öğrenildi. Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alınan 14 yaralının isimleri şöyle:

Mahmut Alaparmak (dolmuş şoförü). Muharrem Bıçkıçı, Bahri Bıçkıcı, Elif Bozdır, Feride Bodur, Mahmut Bodur, Veysel Kılıç, Yusuf Can, Tahsin. Yılmaz, Zeynel Özdemir, Fidan Özdemir, Zeynep Özdemir ve Abidin Çot. Kazadan sonra yakalanan kamyon şoförü gözaltına alındı kazayla ilgili soruşturmaya başlandı.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *