ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

“Kalemizi açıp kalecimizi bağlayalım”

“Kalemizi açıp kalecimizi bağlayalım”
YAYINLAMA: 31 Ağustos 2020 / 17.45
GÜNCELLEME: 31 Ağustos 2020 / 17.45

Beşiktaş maçında meydana gelen olaylar ve stadı terk etmesi ile ilgili olarak-dün bir açıklama yapan Gaziantepspor Başkanı Celal Doğan, Anadolu takımlarının başarısını engellemeye çalışan yönetici ve yazarları sert bir dille eleştirdi. Doğan, “Kalemizi açıp, kalecimizi bağlayalım, onlar da gelip gol atsınlar. Böyle bir futbol anlayışı olur mu” diye konuştu.

Üç büyüklerin İstanbul’da yapılan maçlarda, karşı takımın oynamasına tahammül edemediğini belirten Doğan, hakemin de etki altına alınmaya çalışıldığını söylerken, “Birinci devre objektif maç yönetmeye çalışan bir hakem vardı, ikinci devre cesareti küçüldü. Diğer yanda kendisine nereden saldırı geleceğini bilemeyen 19 yaşındaki bir çocuk nasıl sahaya çıkıp da futbol oynar? Serdar Bilgili ile yan yana oturuyorum. Önümüzde 40-50 kişilik grup karşı takımın yöneticilerine ağza alınmayan küfürler ediyor. Bugün bana yarın Serdar Bilgili’ye yapılacak, bu tasvip edilebilir mi” dedi.

İstanbul’a gelsinler, ellerini kollarını bağlayıp dursunlar, biz de gol atalım diyorlar. Karşı taraf biraz moralle iyi oynarsa kıyamet kopuyor. Böyle bir futbol anlayışı olur mu, bu anlayışla bu spor yapılır mı” diyen Doğan, “Kalemizi açalım, kalecimizi bağlayalım, onlar da gelip gol atıp rahatlasınlar. Üç büyükler bunu istiyor. Bu davranışla futbol nereye varır? Bunu teşvik eden yazarlar ve yöneticiler var” diye konuştu.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *