ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Kalabalık yine CHP’nindi

Kalabalık yine CHP’nindi
YAYINLAMA: 27 Ekim 2020 / 15.55
GÜNCELLEME: 27 Ekim 2020 / 15.55

Kurban Bayramı’nda da bazı siyasi partiler dolup taştı. Şeker Bayramında olduğu gibi yine en kalabalık parti CHP olurken, bu partiye AK Parti izledi, iktidar partilerinden MHP dışındakilerin hareketsiz olduğu gözlendi.

CHP İl Binası’nda düzenlenen bayramlaşmaya, turizm eski Bakanı Abdülkadir Ateş ile partinin il ve ilçe başkanlan ile Şahinbey Belediye Başkanı Yaşar Ağyüz ve çok sayıda partili katıldı. Şeker Bayra- mı’nda olduğu gibi Kurban Bayramın’da da yoğun bir kalabalığı bulunan CHP’de moraller yerindeydi. Partililer uzun kuyruk oluşturarak birbirleriyle bayramlaştı. Bu arada partililer için binanın dışına kurutan seyyar çay ocağında servis yapıldı. CHP’deki bayramlaşma saat 14.00’e kadar sürdü.

AK Parti, geçtiğimiz bayramda olduğu gibi yine kalabalıktı. Partinin Atatürk Bulvarı üzerindeki il Binası’nda gerçekleşen bayramlaşma törenine milletvekili Nurettin Ak- taş, İl Başkanı Ahmet Üzer ile ilçe başkanlan ve partililer katıldı. Parti binasında yoğun kalabalık olunca partililer bayramlaşmak için sıraya girdi.

İktidar ortağı partiler içerisinde en kalabalığı MHP oldu.Duru Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen bayramlaşmaya milletvekili Ali Özdemir ve Mehmet Ay ile İl Başkanı Süleyman Uçan, Şehitkamil İlçe Başkanı Mustafa Altunbaş, Şahinbey İlçe Başkanı Eyüp Iyikoçak ve partililer katıldı. MHP’deki bayramlaşmaya ilçe ve köylerden gelenlerin çoğunlukta olduğu görüldü. MHP’nin önceki bayramlardaki kalabalığının azalması özellikle bu bayramda kendini iyice hissettirdi.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *