ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Kadınları siyasete daha aktif kılmalıyız

Kadınları siyasete daha aktif kılmalıyız
YAYINLAMA: 23 Ocak 2022 / 19.06
GÜNCELLEME: 23 Ocak 2022 / 19.06
CHP’li anneler bir araya geldi

CHP’li kadınlar, fuar düğün salonunda bir araya gelerek Anneler Gününü kutladı. Tanışma partisi niteliği taşıyan toplantıda konuşan CHP İl Başkanı Duran Ergetir, kadınları siyasete daha aktif hale gelmesi için çaba sarf edeceklerini söyledi.

Ergetir, CHP’li kadınları faaliyetlerinden ötürü kutlarken, “Kadınlarımıza siyaset etkin kılmalıyız. Siyaset arenasında birlikte omuz omuza mücadele etmeliyiz. Hükümetin, şeriatı horlatma yolunda, kadınlarımıza peçe altına sokma yolunda çalışmalarına izin vermeyecek olanlar sizlersiniz. Bize düşen görevse kadınlarımızı siyasette daha etkin kılmak için tüm imkanlarımızı seferber etmektir” diye konuştu.

Herkesin cebinden 100 $ alındı

50 civarında CHP üyesi kadının katıldığı toplantıda söz alan CHP Şahinbey İlçe Başkanı Burhan Tanrıverdi hükümete yüklenerek, “Bu adına ak denen kapkara parti, mecliste büyük çoğunlukla tek başına iktidarda. Güya ekonomiyi düzelteceklerdi, işsizliğe son vereceklerdi. Gelir gelmez batık bankacılara 5 milyar $ para aktardılar. Bu, herkesin cebinden 100 Dolar’ın emin kar Ahmet’e gitmesi demek. Çıkaracakları iş yasası ile de işçi haklarını iyice kısıtlayacaklar. Bu ücretli kölelikten başka bir şey değil” dedi. Fuar düğün salonunda düzenlenen toplantıya katılan kadınlar uzun uzun sohbet ettiler.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *