ANASAYFA arrow right Spor

Kadınlar, kadın depremzedeler için sahaya çıkıyor

Kadınlar, kadın depremzedeler için sahaya çıkıyor
YAYINLAMA: 02 Mart 2023 / 19.27
GÜNCELLEME: 02 Mart 2023 / 19.27
Ankara Barosu Kadın Futbol Takımı, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında hem kadın sorunlarına dikkat çekmek hem de deprem nedeniyle mağdur olan depremzede kadınlara destek olmak amacıyla gösteri maçı düzenleyecek.

Ankara’da Bahçeli Halı Saha’da 8 Mart’ta saat 19.00’da düzenlenecek maçta Ankara Barosu Kadın Futbol Takımı ile gönüllü kadınlardan oluşan Yıldız Takım karşı karşıya gelecek. Ankara Barosu tarafından yapılacak bilet satışından elde edilecek gelirin tamamı depremzede kadınlar için bağışlanacak.

Ankara Barosu Kadın Futbol Takımı, daha önce de, “3 Aralık Dünya Engelliler Günü” kapsamında farkındalık yaratmak için Sincan İşitme Engelliler Derneği Futbol Takımı ile maç yapmış, “25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü” kapsamında gösteri maçı düzenlemişti. Kadın Futbol Takımı, son olarak da toplumsal cinsiyet kalıplarına dikkati çekmek için faaliyetlerde bulunan “Kızlar Sahada” organizasyonu kapsamında 8. İstanbul Kupası’nda şampiyonluk yaşayarak kupayı Ankara’ya getirmişti.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *