ANASAYFA arrow right Güncel

Kaçak yapılan bina için suç duyurusunda bulunulsun

Kaçak yapılan bina için suç duyurusunda bulunulsun
YAYINLAMA: 02 Ağustos 2021 / 21.06
GÜNCELLEME: 02 Ağustos 2021 / 21.06
CHP İl Başkanı Uçar, Şahinbey Çağdaş Mahallesi’nde yapımı yeni tamamlanmış 5 katlı bir binanın çökmesinin ardından kusur ve ihmallerin ortaya çıkartılması için suç duyurusunda bulunulması istedi.

İl Başkanı Uçar konu hakkında Twitter hesabından yaptığı açıklamalarda şu ifadelere yer verdi.

“Dün Şahinbey İlçemiz Çağdaş Mahallesinde yapımı yeni tamamlanmış kaçak bir bina çöktü. Şehrimiz bir felaketten daha tesadüf eseri kurtuldu. Çöken binada herhangi bir can kaybının yaşanmamış olması tek tesellimiz. Tamamen kaçak olarak inşa edilen bu bina hakkında Şahinbey Belediyesi tarafından yazılı bir açıklama yayınlandı. Belediye binanın çökmesi nedeniyle üzerine düşen her türlü sorumluluğu yerine getirdiğini ve herhangi bir kusuru bulunmadığını iddia ediyor. Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’na buradan çağrı yapıyorum. Gerçekten bir kusurunuz olmadığını düşünüyorsan gel birlikte Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunalım. Savcılık bu olayı ayrıntılarıyla araştırsın, herhangi bir ihmalin olup olmadığı uzmanlar tarafından tespit edilsin.

Siz haklı çıkarsanız ben sizden özür dileyeceğim ama yok ben haklı çıkarsam siz tüm mahalle halkından özür dileyin, zarar gören vatandaşlarımızın zararını giderin” dedi.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *