ANASAYFA arrow right 40 Yıl Önce

Kaçak 20 litre rakı teyp, televizyon ve pilli makaslar yakalandı

Kaçak 20 litre rakı teyp, televizyon ve pilli makaslar yakalandı
YAYINLAMA: 07 Ocak 2021 / 13.21
GÜNCELLEME: 07 Ocak 2021 / 13.21

Güvenlik kuvvetleri tarafından zaman zaman yapılan aramalar sonunda köyde 20 litre kaçak rakı, şehir içinde evlerde de kaçak teyp, televizyon ve pilli makaslar yakalandı. Kaçak eşya bulunduranlar hakkında yasal işlem yapılmaya başlandı. Yavuzeli ilçesi, Kuzuyatağı köyünde Mustafa Türkan ve evinde naylon fıçılar içinde 20 kilogram kaçak rakı ele geçirildi.

Gözaltına alınan sanıklar hakkında yasal işlem yapılmaya başlandı. Cemal Nehir'in Kırkayak’taki evinde ve Başpınar’daki Sude suni deri fabrikasında yapılan aramada 42 parça kaçak tekel ve gümrük eşyası yakalandı. Cevdet Özen'in Suburcu'ndaki iş yerinde ve Akyol mahallesindeki evinde yapılan aramada pilli makaslar, teyp, (televizyon, kaçak ev eşyaları ve telefonlar ele geçti. Nizamettin Ergün ve kardeşi Güven Ergün'ün Öğretmenevleri ve Kırkayak parkı yakınındaki evlerinde yapılan aramada 28 kalem kaçak mutfak eşyası ele geçti.

Yakalanan kaçak eşyalar gümrüğe teslim edildi. Sanıklar düzenlenen evraklarla birlikte Sıkıyönetim Komutanlığına sevk edildi.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *