ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

“İyi yönetilmemenin zararını kadın görüyor”

“İyi yönetilmemenin zararını kadın görüyor”
YAYINLAMA: 06 Kasım 2020 / 18.21
GÜNCELLEME: 06 Kasım 2020 / 18.21

Ülkede yaşanan yolsuzluklardan dolayı kadın erkek, çocuk yaşlı her kesimin sıkıntı ve sefalet içinde olduğuna dikkat çeken CHP Parti Meclis Üyesi Türkan Miçoğulları, “Ülkemiz gittikçe yoksullaşıyor. Bu durumdan en fazla etkilenen kesim kadınlarımız. Ülkede yapılan yolsuzlukların miktarı dış borcumuzu kapatacak düzeyde” diye konuştu.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla CHP il binasında düzenlenen toplantıya kadınlardan "çok erkeklerin ilgi göstermesi dikkat çekti. Kadınlar Günü dolayısıyla Gaziantep’e gelen PM Üyesi Miçoğulları, ülkenin iyi yönetilmediğini, bundan da en fazla zarar gören kesimin kadınlar olduğunu söyledi. Miçoğlu, Yolsuzlukların önüne geçilmesi için öncelikle dokunulmazlığın kaldırılması gerektiğini belirterek, “Çünkü bu yolsuzluklar siyaset-bürokrasi ve ticaret üçgeninde yapılmaktadır. Parlamentodaki kadınlara sesleniyorum. Dokunulmazlığın kaldırılması için öncülük yapsınlar” dedi.

Kutlama sırasında Deniz Baykal’ın mesajı da okundu. Baykal, mesajında “Anneler, eşler, kızlar sizlere sesleniyorum. Siz doğuştan sosyal demokrat doğdunuz. Eşitlik istersiniz. Barış, özgürlük istersiniz. Sosyal demokrat mücadeleniz sürecek. Bu mücadelenizde bizler sizi yalnız bırakmayacağız” dedi.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *