ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

İttifaklar yanlış anlatılıyor

İttifaklar yanlış anlatılıyor
YAYINLAMA: 19 Nisan 2021 / 17.01
GÜNCELLEME: 19 Nisan 2021 / 17.01
ANAP olarak AB yasalarının hayata geçirilmesi ve eksiklerin kısa sürede giderilmesi için siyasi partiler arasında ittifakı savunduklarını ve parti olarak buna sıcak baktıklarını belirten ANAP Şahinbey İlçe Başkanı Eyüp Sağlıcak, güçlü iktidarlarla yasaların uygulanma şansının arttığını vurguladı.

Parti olarak baraj korkmadıklarını söyleyen Sağlıcak, ülkenin geleceği ve istikrarın sağlanması için mevcut siyasi partilerin yapısına göre ittifakların kaçınılmaz olduğunu vurguladı. Sağlıcak, parti olarak ittifakta ısrarlı olmalarının nedeninin, Türkiye’nin AB’ye girişiyle ilgili önemli ve olumlu gelişmelerin sağlandığı şu sıralarda kastedilen bu başarının boşa çıkmaması olduğunu belirtti.

Sağlıcak, “Parti olarak bu konuda büyük uğraş verdik ve çaba gösterdik. Kimse bunu inkar edemez. Tüm bunları da ülkenin çağdaşlığı ve geleceği için yaptık. Her şeye rağmen bu konuda taviz vermedik. Şimdi elde edilen bu kadar başarının boşa gitmesini kimse istemez. Mevcut siyasi yapılanmalara bakıldığında, AB yasalarının uygulanması ve bu sürecin hızlandırılması için çağdaşlığı benimseyen güçlü iktidarlara ihtiyaç var. Bu yüzden bir sorumluluk örneği gösteren ANAP, seçim öncesi ittifak yapılarak, seçimden sonra güçlü bir iktidarın iş başına gelmesini istiyor” dedi.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *