ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

İSTEK fuarında Gaziantep Ticaret Odası standına büyük ilgi

İSTEK fuarında Gaziantep Ticaret Odası standına büyük ilgi
YAYINLAMA: 06 Mayıs 2022 / 14.42
GÜNCELLEME: 06 Mayıs 2022 / 14.42
22. İskenderun Turizm ve Kültür festivali kapsamında 5-9 Temmuz 2003 tarihleri arasında gerçekleştirilen 2. İskenderun Sanayi ve Tticaret Fuarı’nda Gaziantep Ticaret Odası tarafından açılan stant, işadamları ve ziyaretçilerden büyük ilgi gördü.

Fuar süresince ticaret odasından çalışmaları ile Gaziantep’in sahip olduğu zenginlikler hakkında ziyaretçilere bilgi verildi. İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası ile İskenderun belediyesi tarafından organize edilen fuarda, Gaziantep’in bütün yönleriyle tanıtıldığı, Gaziantep’te yatırım yapılabilecek alanlar konusunda iş adamlarının bilgilendirildiğini vurgulayan yetkiler, “Oda olarak Gaziantep ekonomisine önemli katkılar sağlamanın yanında, Gaziantep’in tarihi ve kültürel zenginliği, gezilecek yerleri, el sanatları, mutfak kültürü, sanayi ve ticaret alanında gelişiminin tanıtımı konusunda daha etkin çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Gaziantep’in sosyo-ekonomik açıdan tanıtımına önemli ölçülerde sağladığımız katkı bundan önce olduğu gibi bundan sonra da devam edecektir” dedi.

İSTEK Fuarında Gaziantep standının ziyaretçilerden ve iş adamlarından büyük ilgi görmesine memnuniyet verdiği ifade edildi.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *