ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

İşte krizin göstergesi 

İşte krizin göstergesi 
YAYINLAMA: 17 Ocak 2021 / 17.34
GÜNCELLEME: 17 Ocak 2021 / 17.34
Ekonomik krizle birlikte kapısına kilit vurulan işletmeler arasına Beğendik Mağazası da katıldı

Yaklaşık 4 yıl önce trilyonlar harcanarak, büyük ümitlerle açılan Beğendik Mağazası, ekonomik krizle birlikte hızlı bir çöküşe geçti. Mağazadaki reyonlar tek tek boşaldı ve mağazaya vakit geçirmeye gelenler bile uğramaz oldu. Ve dün mağazanın sayım ve devir işlemi için kapısına kilit vuruldu. Diğer büyük marketler ise, zarar etmesine rağmen ayakta kalmak için direniyor.

Krizden bu yana tüm marketler büyük bir sıkıntıya girdi. Bir kısmı eleman çıkardı, bir kısmı özel indirimler yaptı, ama hemen hepsi, ayakta durabilmek için halen büyük çaba gösteriyor. Krizle birlikte çok zor bir döneme giren Beğendik Mağazası yetkilileri, sayım ve devir işlemleri için mağazanın birkaç gün kapalı kalacağını, sayımdan sonra da Adesa’ya devredilmesi için görüşmelerin sürdüğünü bildirdi.

Ankara, İstanbul, Konya ve Mersin’de mağazaları bulunan Adesa’nm, mülkiyeti Cemal Kadooğlu’na ait olan Beğendik Mağazası binasında yine aynı konularda hizmet vermeyi sürdüreceği bildirilirdi. Adesa’nın mağazanın boşalan raflarını yeniden doldurduktan sonra, yeni bir çehreyle kapılarını müşterilerine açacağı bildirildi.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *