ANASAYFA arrow right 40 Yıl Önce

İstanbul’da oturan bir hemşerimiz Konak Mahallesi’nde ilkokul yaptıracak

İstanbul’da oturan bir hemşerimiz Konak Mahallesi’nde ilkokul yaptıracak
YAYINLAMA: 10 Haziran 2022 / 14.12
GÜNCELLEME: 10 Haziran 2022 / 14.12
Okulun duvarlarının yapımında fabrikada başlandı. Memnuniyetle öğrendiğimize göre İstanbul’da oturan bir hemşerimiz Konak Mahallesi’nde bir ilkokul yaptırmak için teşebbüse geçti.

Geçen hafta içerisinde şehrimize gelen Sabri Küpeli adlı İstanbul’da oturan bir hemşerimiz Milli Eğitim Müdürü Mustafa Uçkan ve Vali Fikret Koçak ile görüşerek bir ilkokulu yaptırmak istediğini bildirdi.

Konuyla ilgili olarak bilgilerine başvurduğumuz vardı Fikret Koçak olayı doğrulayarak, kendilerine Sabri Küpeli’nin okul yaptırmak için başvurduğunu, Konak Mahallesi’nde yer aldığını, beş dershaneli ilkokulu eski Kilis yolu üzerinde prefabrik olarak yatırılacağını söyledi. Okulun duvarlarının yapımı fabrikaya ısmarlandı.

Okulun projesinin hazırlanarak Sabri Küpeli’ye verildiği bildirilen yetkililer, ağustos ayı sonuna kadar hazırlanan prefabrik malzemelerini okul yerine monte edilerek öğretime açılacağını bildirdiler.

Beş derslikli prefabrik ilkokul inşaatının önümüzdeki günlerde törenle başlaması bekleniyor. Prefabrik ilkokulun 4 milyona mal olacağı söyleniyor.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *