ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

İşsiz babaya dördüz şoku!

İşsiz babaya dördüz şoku!
YAYINLAMA: 01 Şubat 2021 / 14.05
GÜNCELLEME: 01 Şubat 2021 / 14.05
Gaziantep'te Melek Hamza Kölemen çifti, biri kız dördüz bebek sahibi oldu. Çalıştığı fabrikadan çıkarıldıktan sonra işsiz kalan baba Hamza Kölemen, şimdi bebeklerine nasıl bakacağını kara kara düşünüyor.

Kölemen, "Ekonomik krizden dolayı işten atıldık. Yaklaşık 1 yıldır işsizim. Dördüz babası olmanın büyük mutluluğunu yaşıyorum. Ancak bebeklerin bakımı oldukça masraflı olacak" diye konuştu. Bir yıllık evli olan İslahiyeli Hamza-Melek Kölemen çiftinin, ikisi 1 kilo 500 gram, diğer ikisi de 1 kilo 200 gram olmak üzere dördüzleri oldu. Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde Dr. Mesut Güngör tarafından sezaryenle dünyaya getirilen dördüzlerden 1 kilo 200 gram olan iki bebek, 1 kilo 500 grama ulaşana kadar kuvözde yaşayacak. Sağlık durumları iyi olan bebeklerden kız olana Elif Gökçe, erkek bebeklerden birine de Mehmet adı konulurken, diğer ikisine ise henüz isim bulunamadı.

Dördüzlerin ve eşinin başından bir an olsun ayrılmayan baba Hamza Kölemen (31), sevinçli ve bir o kadar da sıkıntılı olduğunu söyledi. Evlendikten sonra ekonomik kriz nedeniyle çalıştığı tekstil fabrikasından çıkarıldığı için işsiz olduğunu ifade eden Hamza Kölemen, "Ekonomik krizden dolayı işten atıldık. Yaklaşık 1 yıldır işsizim. Dördüz babası olmanın büyük mutluluğunu yaşıyorum. Ancak bebeklerin bakımı oldukça masraflı olacak. Bana bir iş imkanı sağlanırsa, çok mutlu olacağım" dedi.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *