ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

İş dünyası umutlu

İş dünyası umutlu
YAYINLAMA: 22 Eylül 2022 / 13.38
GÜNCELLEME: 22 Eylül 2022 / 13.38
Son dönemlerde ekonomide iyiye gidiş yönünde gelişmeler olduğunu ileri süren Gaziantep Ticaret Odası başkanı Mehmet Aslan, büyüme trendinin devamı için yeni yatırımlara ihtiyaç bulunduğunu, hükümetin bu destekleyici bir politika izlemesi gerektiğini söyledi.

Gaziantep Ticaret Odası temmuz ayı meclis toplantısı meclis başkanı Mustafa Geylani başkanlığında yapıldı. Meclis toplantısında son ekonomik gelişmeleri değerlendirerek oda olarak yaptıkları çalışmalar ve bundan sonra gerçekleştirilecek aktiviteler konusunda meclis üyelerine bilgi veren Mehmet Aslan, Türkiye’nin kronik hastalığı olan enflasyonun son iki ayda eski rakamlar vermesinin ekonominin istikrar açısından önemli olduğunu, büyüme trendinin devam etmesi ve olumsuzluklara karşın ihracat artışının sürmesini ekonomideki olumlu gelişmeler olarak değerlendirdiklerini belirtti.

Gaziantep Ticaret Odası olarak, objektif yerden bırakmadan hangi siyasi parti iktidarda olursa olsun, her zaman doğruları desteklediklerini, eksik ve yanlışları gündeme getiren bir politika izlediklerini vurgulayan Gaziantep Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Aslan, “Geçtiğimiz yıl dünyada Çin’den sonra en büyük büyümeyi gerçekleştirme ülkemizde büyüme trendinin devam için yeni yatırımlara ihtiyaç var. Hükümet yeni yatırımları ve destekleyici bir politika izlemeli” dedi.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *