ANASAYFA arrow right 40 Yıl Önce

İpragaz tüp sıkıntısı bitmedi

İpragaz tüp sıkıntısı bitmedi
YAYINLAMA: 24 Haziran 2022 / 17.27
GÜNCELLEME: 24 Haziran 2022 / 17.27
Kurban Bayramı’ndan bu yana şehrimizde

Ataş Mersin’den sıvı gaz verilmiyor, Ankara’dan tüp gaz getiriliyor. Yurdumuzda hiçbir malın eksikliği yok. Her türlü gıda ve diğer ihtiyaç maddeleri fazlasıyla mevcut. Ne yazık ki şehrimizde Kurban Bayramı’ndan bu yana İpragaz konusunda varlık içinde yokluk çekiyoruz.

Mersin'deki Ataş tesislerinden ipragaz bayilere verilmiyor. Nedeni de açıklanmıyor. Bu yüzden tüp gaz bayileri güç durumda kalıyor. Vatandaşlar ise sıkıntıdan bir türlü kurtulamıyor. İpragaz Gaziantep bayii Cemil Kısacık'la konuyla ilgili olarak görüştük, şunları söyledi:

“Mersin Ataş'tan, Kurban Bayramı'ndan beri sıvı gaz alamıyoruz. Ankara’dan getirtmek zorunda kalıyoruz. Bu da hem zaman alıyor, hem de nakliyat yüzünden pahalıya mal oluyor.”

“Arabalarımızdan ikisi Dörtyol dolum teslislerinde bir haftadan beri bekliyor. Bir arabamız da Ankara'da Dörtyol'daki arabalarımızın bugün gelmesini bekliyoruz. Ankara'dan ise en az iki günde gelebiliyor.”

“Vatandaşın sıkıntı çekmesini biz de istemiyoruz. Ne kadar tüp satarsak o kadar para kazanırız. Kim para kazanmak istemez. Bu yüzden biz de sıkıntı içindeyiz. Ataş'tan niçin sıvı gaz verilmediğini biz de bilmiyoruz, inşallah sıkıntı kısa sürede ortadan kalkar, her şey normale döner.”

Öte yandan vatandaşlar ipragaz tüpü satan bayiler önünde sıra bekliyor. Tabi bayiler vatandaşlara tüpün ne zaman geleceğini bilmediklerini söylüyorlar. İlgililerin konu üzerine eğilerek ciddi çözümler getirmesi bekleniyor.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *