ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

İpler iyice koptu…

İpler iyice koptu…
YAYINLAMA: 09 Nisan 2021 / 18.56
GÜNCELLEME: 09 Nisan 2021 / 18.56
CHP Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Sevügen, CHP’den istifa edip YTP’ye katılacaklarla ilgili asılsız haberlerin Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkam Celal Doğan tarafından yayıldığını öne sürerek, “Celal Doğan CHP’den ihraç edildi. Siyaseten halkın gözünde bitmiş insanlar kendilerine bir yer bulabilmek için arkadaşları hakkında bile yalan söyleme cesareti gösteriyor, yalana sarılıyorlar” diyerek, Doğan’la parti arasındaki ipleri iyice kopardı.

Kemal Derviş ve Celal Doğan ile birlikte YTP’ye geçeceği iddia edilen Kocaeli Büyükşehir belediye Başkanı Sefa Sirmen bu haberi yalanlarken, bugün belediye başkanlığı görevinden istifa ederek milletvekilliğine aday olacağını açıkladı.

Sefa Sirmen, YTP’ye katılacağı haberini yalanlarken, CHP Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Sevügen’in dünkü Hürriyet Gazetesi’nde yer alan açıklaması dikkat çekti. Sevügen, bu tür asılsız haberlerin Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Celal Doğan tarafından yayıldığını ileri sürdü. Sevügen, “Siyaseten halkın gözünde bitmiş insanlar kendilerine bir yer bulabilmek için arkadaştan hakkında bile yalan söyleme cesareti gösteriyor, yalana sarılıyor” diye açıklamada bulundu.

Kemal Derviş’in istifa ederek YTP’ye katılmamasının ardından bu harekete katılamayan ve son zamanlarda CHP’ye geri dönebileceği yolunda ihtimaller üzerinde durulan  Celal Doğan ile CHP arasında esen soğuk rüzgarların Sevügen’in bu açıklamasıyla daha da gerginleştiğine dikkat çekildi.

 

 

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *