ANASAYFA arrow right 40 Yıl Önce

İpekyol üzerindeki tamirciler 25 Ekim’de kapatılacak

İpekyol üzerindeki tamirciler 25 Ekim’de kapatılacak
YAYINLAMA: 02 Kasım 2022 / 17.48
GÜNCELLEME: 02 Kasım 2022 / 17.48
Küçük Sanayi Sitesinde işyeri bulunanların şehir içindeki dükkanlarının elektrikleri yarın kesiliyor

Bir süre önce yaptığımız yayında Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının KÜSGET olayına el koyduğunu, 1 Ekim’den itibaren de KÜSGET’te dükkanları bulunanların yerlerine taşınmamaları halinde şehir içindeki işyerlerinin elektriğinin TEK tarafından kesileceğini bildirmiştik. Sürenin dolmasına rağmen kimsenin yerinden kıpırdamadığı görüldüğünden yarından itibaren elektrikler kesilecek.

İpekyol üzerinde çalışan oto tamircileri de 25 Ekim’e kadar Nizip yolundaki yerlerine taşınacaklar. Yeni iş yerlerine taşınmamaları halinde İpekyol üzerindeki tamirci dükkanları belediye tarafından kapatılacak.

Konularla ilgili olarak Belediye Başkanı A. Turan Ertuğ tarafından yapılan yazılı açıklama şöyle:

“Küçük Sanayi Sitesinde yeri olan esnafın 1 Ekim 1983 tarihinden itibaren şehir içerisindeki yerlerinden Küçük Sanayideki yerlerine taşınacaklardır.

Taşınmayanların şehirdeki dükkanlarının elektriği kesilerek kapatılacaktır.

Ayrıca şimdilik İpekyolu üzerinde bulunan ve Oto Sanatkarlar Derneği başkanının tespit edeceği büyük işyerleri de 25 Ekim 1983 tarihine kadar Küçük Sanayi’deki kooperatifin göstereceği yere taşınacaktır.

İpekyolu üzerindeki diğer oto tamirhaneleri de Nizip yolu üzerindeki garajlara taşınacaktır. Böylece İpekyolu üzerindeki tüm tamirhane ve yedek parça ile ilgili iş yerleri kapatılmış olacaktır.”

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *