ANASAYFA arrow right Teknoloji

İnternetten en çok cep telefonu satın alındı

İnternetten en çok cep telefonu satın alındı
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 04.09
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 04.09
Türkiye’nin en çok ziyaret edilen e- ticaret platformlarından sahibinden.com, 2014 yılı ilk yarı sahibindex “alışveriş” verilerini açıkladı
Tüketicilerin online alışveriş alışkanlıklarını ortaya koyan sahibindex “alışveriş” verilerine göre, 2014 yılının ilk yarısında en çok cep telefonu satıldı. 
On binlerce ürün çeşidiyle Türkiye’nin en çok ziyaret edilen e- ticaret platformlarından sahibinden.com, 2014 yılı ilk yarı sahibindex “alışveriş” verilerini açıkladı. 2014’ün ilk altı aylık döneminde alışveriş kategorisine girilen 2 milyon 684 bin 891 adet ilan arasında ilk sırayı cep telefonu alırken, onu bilgisayar ve giyim&aksesuar ilanları izledi.
1 Ocak – 30 Haziran 2014 tarihleri arasında sahibindex “alışveriş” verilerine göre, cep telefonu teknoloji kategorisinde en çok satışı gerçekleşen ürün oldu. Cep telefonunda en çok tercih edilen marka Samsung olurken, onu Apple, Nokia ve HTC takip etti. Akıllı telefonlar içinde ise en çok satılan cep telefonu siyah renkli iPhone 5 oldu. 
İncelenen dönemde sahibinden.com kullanıcıları dizüstü bilgisayarda en çok HP markasını tercih etti. Tablet PC’de ise Apple kullanıcıların ilk tercihi oldu. 
Klasik severlerin tercihi SLR fotoğraf makinelerinde ise en çok satılan marka Canon oldu. Canon’u, sırasıyla Nikon, Sony ve Pentax takip etti. ANKA


Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *