ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

İnsanımız sefalete ve açlığa mahkum edildi

İnsanımız sefalete ve açlığa mahkum edildi
YAYINLAMA: 13 Nisan 2021 / 15.37
GÜNCELLEME: 13 Nisan 2021 / 15.37
İMF ve Dünya Bankası’nın dayatmalarıyla işçi, esnaf, çiftçi ve memurun perişan edildiğini söyleyen Aydınlık Türkiye Partisi İl 2. Başkanı Cuma Apal toplumun tüm kesimlerini açlığa mahkum eden, zamlarla ezen bu iktidara dur demenin zamanının geldiğini belirtti.

İnsanların büyük bir açlık sefalet içerisinde yaşamaya mahkum edildiğini söyleyen Apal, “Toplumun alım gücü kalmadı. İnsanlar sağlığı için gerekli ilacı atamaz duruma geldi. Çiftçi perişan edildi. Tarlasına gübre atamaz durumda, ürünü değerinden satamıyor. Akaryakıta gelen zamlar her kesimi etkiliyor. Esnaf sattığı malın yerine yenisini koyamıyor.

Devlet memurları açlığa mahkum edildi. Tüm bunlarla birlikte yangın içerisindeki boş mutfaktan, neredeyse yoktan var edip ailesini doyurmaya çalışan annelerin çaresizliğine son vermek için, üniversite kapılarında geri döndürülen, iş istekleri geri çevrilen, umutları kırılan Türkiye’nin gündeminde adları dahi unutulan gençlere aydınlık kapıları açmak, yargıyı işler hale getirmek, hukuk düzenini yerleştirmek ve herkese adalet anlayışını hakim kılmak için ATP olarak göreve hazırız” şeklinde konuştu.

Türk milletini kendi vatanında yoksul durumuna düşüren mandacı zihniyeti uzaklaştırıp tek devlet, tek millet ve tek bayrak altında beraber yaşamak azmini yeniden hayata geçirmek istediklerini söyleyen Apal, “Kural dayatılan değil, kuralları kendi koyan bir Türkiye yaratmak için, insanımızın başı dik, karnı tok olmasını sağlamak için siyasetin merkezine insanı koyan partiyiz” diye konuştu

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *