ANASAYFA arrow right Ekonomi

İnşaat malzemesi fiyatlarına müdahale edilmesi gerekiyor

İnşaat malzemesi fiyatlarına müdahale edilmesi gerekiyor
YAYINLAMA: 26 Ocak 2022 / 15.08
GÜNCELLEME: 26 Ocak 2022 / 15.08
Diamond Wall Duvar Kağıtları Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Beşir Akbal, her zaman hem vatandaşın hem de esnafın yanında olacaklarını, bu zorlu günleri birlik ve beraberlik içerisinde aşacaklarını belirtti.

“Kur sözüne güvenmek istiyoruz” diyen Akbal, “Döviz kurunun inşaat sektöründe sabit bir şekilde kalması için hükümetin bir inşaat malzeme politikası izlemesi gerekiyor, aksi takdirde inşaat sektörü dar bir çıkmaza girebilir” uyarısında bulundu.

Bizim için öncelikli olan müşteri memnuniyeti

Duvar kağıtlarının dövizdeki dalgalanmadan fazlasıyla etkilendiğini, ancak kurdaki gerileme sonrasında piyasanın az daha olsa rahat nefes aldığını ifade eden Akbal, “Kaliteli duvar kâğıdı, lüx evler’ adlı kampanyalarımız ile her ekonomik bütçeye uygun ürünlerimiz mevcut. Bizim için öncelikli olan müşteri memnuniyeti. Bu düstur ile yolumuza devam ediyoruz” şeklinde konuştu.

Firmamız büyük sorumluluk altına girdi

Akbal, “Günümüz kur endeksinde fiyatların önceki aylara göre aşağıya çekilmesinde firmamız büyük sorumluluk altına girdi. Dalgalanma nedeniyle vatandaşa fiyatların yükselmesinin izahını zor yaptık. Bu günlerin tekrar geri gelmesini istemiyoruz. Halkımız bizim zor günümüzde yanımızda durdu ve bizde her an olsun halkımızın yanındayız” dedi.

Kaliteli hizmet vermemiz sayesinde sektörde önemli konuma geldik

Diamond Wall Duvar Kağıtlarının 2019 yılında duvar kâğıdı sektörüne atıldığını söyleyen Akbal, “Kaliteli hizmet vermemiz sayesinde sektörde önemli konuma geldik ve son derece memnun geniş müşteri portföyüne sahip olduk. Bununla birlikte çok fazla çeşitlilikte duvar kağıdı hizmeti sunuyoruz. Müşterilerimiz için her zaman daha iyi hizmet vermek adına araştırma ve geliştirme faaliyetleri içerisindeyiz. Bu sayede standartlar doğrultusunda en iyi aktarımları sağlamış oluyoruz” diye açıklamada bulundu.

Son derece estetik görünümlü odalara sahip olabilirsiniz

Maksimum performans ile çalışmaların sürdüğünü vurgulayan Akbal, “Eviniz, ofisiniz için en hoş görüntülere sahip ithal ve yerli duvar kağıdı hizmeti alabilirsiniz. Aynı zamanda bunların dışında İtalyan duvar kâğıdı gibi son derece modern modellere de yer veriyor. Kısacası vatandaşımıza geniş bir hizmet çeşitliliği sunuyoruz. Ayrıca uzman ekipmanlar ile birlikte çeşitli kombinasyonlar yapma imkânımız da mevcut. Bunu da çalıştığımız sektörde edindiğimiz bilgi derinliği sayesinde sunuyoruz. Son derece estetik görünümlü odalara sahip olabilirsiniz” ifadelerine yer verdi.

Mekanlarınızı hiç olmadığı kadar ilgi çekici hale getirmeniz mümkün

Diamond Wall Duvar Kağıtları Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Beşir Akbal, konuşmasını şöyle tamamladı: “Diamond Wall duvar kâğıdı hizmeti kapsamında profesyonel döşeme hizmeti sağlıyoruz. Aynı zamanda bu hizmet kapsamını en uygun fiyat seçenekleriyle sizlere sunuyoruz. Herkesin ekonomik ağına uygun fiyatlarla evinizi daha doğrusu yaşam alanınızı güzelleştirebiliriz. Evinizin eski donukluğundan kurtularak daha iç açıcı görüntülere merhaba diyebilirsiniz. Mekanlarınızı duvar kâğıdı döşemeleri sayesinde hiç olmadığı kadar ilgi çekici hale getirmeniz mümkün. Diamond Wall özel danışmanları ile de konuşarak bunu çok daha profesyonel yapabilirsiniz.” Ali Göksular

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *