ANASAYFA arrow right 40 Yıl Önce

İnönü Caddesi’nde yaya geçitleri konulsun

İnönü Caddesi’nde yaya geçitleri konulsun
YAYINLAMA: 20 Temmuz 2022 / 14.24
GÜNCELLEME: 20 Temmuz 2022 / 14.24
Sık sık meydana gelen kazaların önlenmesi için İnönü Caddesi’ne yaya geçitleri konması isteniyor

Trafik Haftası bütün yurtta olduğu gibi şehrimizde devam ediyor. Anormal sürat yapan araçlarla gürültü çıkaran motosikletler kontrol edilerek cezalandırıldı.

Gazetemize telefonla şikayetlerini bildiren okullarımız motosikletlerin ve otoların yine eskiden olduğu gibi caddelerde yarış yaptığını, bu yüzden de özellikle İnönü Caddesi’nde her gün birkaç kazanın meydana geldiği, kişilerin öldüğünü bildiriyor.

Trafik kazalarının İnönü Caddesi’nde azalması için, yayaların yolun karşısına geçmesini sağlamak amacıyla belirli aralıklarla yaya geçitleri konulması öneriliyor.

Milli servet olan araçların hurda olmaktan kurtulması, trafik kazalarının önlenmesi, can kaybı olmaması için İnönü caddesi neye geçitlerinin mutlaka konulması gerekiyor.

Bu çok önemli sorunun ilgililer tarafından incelenerek çözüme kavuşturulması, vatandaşın canım ve malın korunması için çaba harcanması gerekiyor.

Bu çok önemli sorunun ilgililer tarafından incelenerek çözüme kavuşturulması, vatandaşın canını ve malının korunması için çaba harcanması gerekiyor.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *