ANASAYFA arrow right 40 Yıl Önce

İlkokul çocukları Trafik Müdürlüğünce eğitime tabi tutuluyor

İlkokul çocukları Trafik Müdürlüğünce eğitime tabi tutuluyor
YAYINLAMA: 27 Eylül 2021 / 14.47
GÜNCELLEME: 27 Eylül 2021 / 14.47
Trafik eğitimine temelden başlandı.

Bir süre önce yaptığımız yayında trafik eğitiminin önemine değinmiş, konuyla ilgili olarak dolmuş şoförlerinin trafik eğitimine tabi tutulduğunu bildirmiştik. Hafta süresince yaptığımız yayınlarda da ileri ülkelerde trafik eğitiminin daima önde gelen çalışmalar arasında yer aldığını vurgulamıştık.

Konuyla ilgili olarak bilgilerine başvurduğumuz Trafik Müdürü İhsan Erdem şehrimizde de trafik eğitimine ağırlık verildiğini, bu işin temeline inilerek çalışmaların sürdürüldüğünü söyledi.

İlgililer tarafından verilen bilgilerden öğrenildiğine göre şehrimizde trafik eğitimine ilkokullarda başlandı. Her hafta bir ilkokula giden Trafik Müdürlüğü ekipleri okulun tüm öğrencilerine trafik eğitimi yaptırıyor. Daha sonra öğrencilerin verilen bilgileri alıç almadığı kontrol ediliyor.

Şehrimizdeki bütün ilkokullardaki öğrenciler trafik eğitimine tabi tutulduktan sonra ortaokul ve lise öğrencileri de aynı şekilde trafik eğitimine tabi tutulacak Bu arada şoförlerin eğitilmelerine de aralıklı olarak devam edilecek.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *