ANASAYFA arrow right 40 Yıl Önce

İlk ve orta dereceli okullar yarın açılıyor

İlk ve orta dereceli okullar yarın açılıyor
YAYINLAMA: 19 Mayıs 2021 / 15.11
GÜNCELLEME: 19 Mayıs 2021 / 15.11
Milli Eğilim Müdürü M. Uçkan, ilkokul çağına gelen hiçbir öğrencinin açıkta kalmayacağını açıkladı

İlk ve orta dereceli okullarda 1982-83 öğretim yılı yarın başlıyor. Şehir ilkokulları ile birlikte köy ilkokullarının da öğrenime başlayacağı bildirildi. Kayıtlar ise bir hafta daha devam edecek. Şehir ve köy ilkokulların da öğretmenler için 1 Eylül’de başlayan seminerlerde günlük, ünite ve yıllık planlarını tamamlayan idareci ve öğretmenler yarın cıvıl cıvıl sınıfları dolduran öğrencileri ile yeni öğretim yılına girmiş olacaklar.

Milli Eğitim Müdürü Mustafa Uçkan, yarın açılacak olan ilkokullarda kayıtların devam, edeceğini ve hiçbir öğrencinin, açıkta bırakılmayacağını belirterek bu konuda özetle şöyle konuştu:

“Yeni öğretim yılı yarın başlıyor, öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve velilerimize hayırlı ve uğurlu olmasını yürekten diliyorum. Yeni yapılacak ve yapılmakta olan ilkokullarla birlikte öğretime başlayacak olan okullarda sınıflardaki kalabalık nisbeten önlemiş olacaktır. Şunu kesinlikle söylüyorum, hiç bir öğrencimizi açıkta bırakmayacağız. Bu konuda güçlükle karşılaşacak velilerimizin İlköğretim Müdürlüğüne başvurmaları halinde istek ve arzularını gidermeye çalışacağız.”

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *