ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

İlişki kurduğu özürlü kız çocukları var

İlişki kurduğu özürlü kız çocukları var
YAYINLAMA: 07 Eylül 2020 / 12.52
GÜNCELLEME: 07 Eylül 2020 / 12.52

Refahyol Hükümeti döneminde göreve başladığı belirlenen İmamoğlu’nun yetiştirme yurdunda kalan bir kız çocuğu ile ilişki kurduğu iddia edilirken, Valilik olayla ilgili inceleme başlattı ve Çocuk Esirgeme Kurumu Genel Müdürlüğü’nün müfettiş göndereceği öğrenildi.

Gaziantep Valisi Erhan Tanju, konuyu incelemeye aldıklarını belirterek, şu ana kadar söz konusu iddialarla ilgili kendilerine bir şikayet gelmediğini, ancak yapılan incelemelerde bir takım bulgular elde ettiklerini, bunların doğruluk derecelerini araştırdıklarını söyledi.

Vali Tanju, Özgen İmamoğlu’nun görev yaptığı üç yılı incelemeye aldıklarını, Çocuk Esirgeme Kurumu Genel Müdürlüğü tarafından da müfettiş gönderileceğini kaydetti. Sosyal Hizmetler İl Müdürü Turan Kelleci’de olayı araştırdıklarını ancak konuyu Valiliğin takip ettiğini belirterek açıklama yapmak istemedi. Bu arada olayla ilgili olarak Gaziantep Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin başlattığı çalışma sürüyor.

Gaziantep’te üç yıl görev yaptı. Öte yandan yetkili kaynaklardan edinilen bilgiye göre, Refahyol Hükümeti döneminde yapılan sınavla rehber öğretmen olarak işe alınan Özgen İmamoğlu’nun 18 Ağustos 1996 tarihinde Gaziantep Çocuk Yetiştirme Yurdu’nda göreve başladığı belirlendi.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *