ANASAYFA arrow right 40 Yıl Önce

İlimizde meydana gelen üç trafik kazasında dört kişi öldü

İlimizde meydana gelen üç trafik kazasında dört kişi öldü
YAYINLAMA: 08 Mayıs 2020 / 13.10
GÜNCELLEME: 08 Mayıs 2020 / 13.10

Çiftehan yakınındaki trafik kazasında da iki Gaziantep’ti hayatını kaybetti. İlimizde meydana gelen üç trafik kazasında dört kişi öldü. İstanbul'dan şehrimize gelmekte bulunan bir otobüsün Çiftehan yakınlarında şarampole yuvarlanması sonunda meydana gelen kazada da Adanaspor genç takımından 5 gençle birlikte iki Gaziantepli de hayatını kaybetti. Çiftehan yakınındaki kazada Şehitler Abidesi karşısında trikotajcılık yapan Tuncer Teker ile Belediye nikah salonu altında şekercilik yapan M. Bilal Özboyacı hayatını kaybetti.

Kızılca Mescit mahallesinde oturan Recep Görgülü yönetimindeki 16 EK 721 plakalı TIR Karşıyaka’da İpek yola çıkarken ana yolda Hulusi Bakıcı yönetimindeki 46 AL 404 plakalı otoyla çarpıştı. Kaza sonunda Kahramanmaraşlı Hulusi Bakıcı öldü.

Mustafa adlı kişi yönetimindeki 63 AP 151 plakalı oto Nizip - Urfa yol kavşağında karşıdan Abdullah Aksu yönetiminde gelmekte olan 27 AY 992 plakalı oto ile çarpıştı. Kaza sonunda yolculardan Girne mahallesinde oturan Mahmut Fıstıkçı ile Ahmet Şükrü Seçili adlı kişiler öldü. Sürücülerden Mustafa kaçtı. Abdullah Aksu yakalandı.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *