ANASAYFA arrow right 40 Yıl Önce

İlimizde beş trafik kazasında altı kişi yaralandı

İlimizde beş trafik kazasında altı kişi yaralandı
YAYINLAMA: 06 Ekim 2022 / 13.26
GÜNCELLEME: 06 Ekim 2022 / 13.26
Hatalı sürücülerden 1 milyon liralık para cezası alındı. Dün elimizde beş trafik kazası meydana geldi. Trafik kazaları sonunda altı kişi yaralandı. Trafiği kontrol ekipleri tarafından çeşitli yollarda yapılan denetimler sonunda hatalar aç kullanan sürücülerden 1.058.000 liralık para cezası alındı.

Bir şoför yönetimindeki otomobil yolda giderken tekel içki fabrikası yakınında yolun karşısına geçmek isteyen 42 yaşlarındaki bir kişiye çarparak yaraladı. Bir kişi tamiri tamamlanan aracı ile kiremit Caddesi’nde deneme yaparken 11 yaşlarındaki çocuğa çarparak yaralanmasına neden oldu. Trafik Şube Müdürlüğü’nde görevli polis memuru Zırhlı tugay yakınlarında ana yolda seyrederken motorun kitlenmesi sonucunda devrilerek yaralandı. Sultan Selim Mahallesi’nde oturan Kazım otomobiliyle Hüseyin Paşa Caddesi’nde 12 yaşlarındaki bir çocuğa çarparak yaralanmasına neden oldu.

Son kaza Kenan Evren Caddesi’nde meydana geldi. Bir kişi motosikleti ile arkasında yolcu suyla birlikte giderken, karşıdan gelen otomobille çarpıştı. Motosiklette bulunan iki kişi de yaralandı.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *