ANASAYFA arrow right 40 Yıl Önce

İlimizde 51 bin 765 kişiye Atatürk filmi gösterildi

İlimizde 51 bin 765 kişiye Atatürk filmi gösterildi
YAYINLAMA: 28 Eylül 2020 / 14.53
GÜNCELLEME: 28 Eylül 2020 / 14.53

97 öğretmen eğitim teknolojisi kursuna tabi tutuldu. Eğitim Araçları Merkezi Başkanlığından edinilen bilgilere göre ilimizde son bir kaç ay içinde 51 bin 765 kişiye Atatürk'le ilgili filmler gösterildi. 97 öğretmen eğitim teknolojisi kursuna tabi tutuldu.

Ulu önder Atatürk'ün doğumunun 100. yıldönümü dolayısıyla Eğitim Araçları Merkezi Başkanlığı ekipleri son birkaç ay içinde tüm ilçe merkezlerinde ve 32 köyde vatandaşlara ve öğrencilere Atatürk’ün hayatını, devrim ve ilkelerini anlatan filmler gösterdi. Vatandaşların ayağına kadar gidilerek yapılan bu tür eğitim çalışmaları yararlı oldu. Gösterileri 51 bin 765 vatandaş ve öğrenci zevkle izledi. İlk kez bu tür bir uygulama yapıldığından takdir topladı.

Ayrıca öğretmenleri işbaşında yetiştirme programı gereğince Nuri Pazarbaşı, Mustafa Necati, Mehmetçik ve Kurtuluş ilkokullarında eğitim teknolojisi kursları açıldı. Kurslarda öğretmenler sınıflarda uygulayacakları yöntemleri öğrendi, araçlarla derslerin nasıl işleneceğini kavradı. Kurslara katılan öğretmenlerden 97 tanesi başarı göstererek belge almaya hak kazandı. İlgililer aynı türdeki çalışmaların devam edeceğini vurguladılar.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *