ANASAYFA arrow right 40 Yıl Önce

İl Koordinasyon Kurulu toplantısı yapıldı

İl Koordinasyon Kurulu toplantısı yapıldı
YAYINLAMA: 18 Aralık 2020 / 19.42
GÜNCELLEME: 18 Aralık 2020 / 19.42
İl Koordinasyon Kurulunun 1. dönem toplantısı dün saat 14 de İl Halk Kütüphanesi salonunda Vali yardımcılarından Osman Nuri Engür başkanlığında yapıldı. Toplantıya Sııkıyönetim Komutanlığı temsilcisi, kaymakamlar, yatırımcı daire müdürleri ve bölge müdürleri katıldı.

Toplantıda genellikle 1981 yılında eksik kalmış bulunan yatırımlar üzerinde duruldu. Bunların kısa süre içinde tamamlanması için çaba harcanması istendi. Daha sonra 1982 yılı 1. dönem yatırım çalışmaları ele alındı. Yatırımların gerçekleşme yüzdeleri incelendi. Geri kalan ve hiç başlamayan yatırımların nedenleri tespit edildi. Eksik kalan ödeneklerin istenmesi kararlaştırıldı.

Bilindiği gibi Vali Fikret Koçak oğlunun rahatsızlığı dolayısıyla yıllık izne ayrılmıştı. Vekâleten vali yardımcılarından Orhan Aydın görev yapıyordu. Dün Araban’da meydana gelen bir olayı incelemeye giden Vali vekili Orhan Aydın'a da vekâleten II Koordinasyon Kurulu toplantısına vali yardımcısı Osman Nuri Engür baktı. Toplantının sonuna doğru Vali Vekili Orhan Aydın ancak toplantıya katılabildi.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *