ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

İl Genel Meclisi toplandı

İl Genel Meclisi toplandı
YAYINLAMA: 03 Temmuz 2020 / 17.12
GÜNCELLEME: 03 Temmuz 2020 / 17.12

İl Genel Meclisi’nin kasım ayı dönem başı toplantıları başladı. Vali Erhan Tanju başkanlığında yapılan toplantıda, 1. ve 2. başkan vekilliği seçimleri ile katip üyelikler için seçim yapıldı.

Özel İdare Müdürlüğü Toplantı Salonu’nda dün saat 14.00’de başlayan İl Genel Meclisi Toplantısı öncesinde Atatürk anıtına çelenk konuldu. Toplantının açılışında Mayıs ayı olağan toplantısının son oturumuna ait tutanak özeti okundu ve oylandı. Daha sonra 1’inci ve 2.nci başkan vekilinin gizli oyla seçimi yapıldı. 2 Asil ve 2 yedek katip üyenin gizli oyla seçimleri yapıldı. Ayrıca il daimi encümen üyeliğinin 5 asil ve 5 yedek üyeliği seçimleri ile 11 Milli Eğitim Danışma Kurulu üyeliği

Organize Sanayi Müteşebbis Teşekkülü Kurulu’nun bir asil ve bir yedek üye seçimi yapıldı. İl Özel İdaresi’nin 2000 mali yılının tamamı ile 2001 yılının ilk 6 aylık hizmet bölümünü kapsayan izahnamesi okundu. 2002 Mali yılma ait hazırlanan İl Özel idare Bütçesi incelenip tetkik edilmesi için Plan Bütçe Komisyonu’na gönderildi.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *