ANASAYFA arrow right 40 Yıl Önce

İki senedir Gaziantep’e sağlık müdürü atanmadı

İki senedir Gaziantep’e sağlık müdürü atanmadı
YAYINLAMA: 01 Ekim 2021 / 13.12
GÜNCELLEME: 01 Ekim 2021 / 13.12
İlimize 1979 yılından bu yana sağlık müdürü tayini yapılmadı. 1980 başlarında tayin edilen Kahramanmaraşlı bir doktor bir yıl çalıştıktan sonra ayrıldı. Ondan sonra gelen Sağlık Müdürleri rotasyonla çalışmaya başladıklarından üç ayını tamamlayan eski görevine döndü. Son iki yılda ilimize 8 Sağlık Müdürü atandı.

Daha önce de bildirdiğimiz gibi son olarak Alanya veremle savaş dispanserinde çalışırken ilimize Sağlık Müdürü olarak atanan Dr. Şevki Sevindi dispanserdeki görevini bırakarak Sağlık Bakanlığı emrinden çıktığı için atandığı göreve gelmedi. Gaziantep Sağlık Müdürlüğü yine boşta kaldı. Gaziantep'in sağlık sorunlarının ciddi olarak alınması, yönetimin kalıcı ve sağlıklı bir şekilde yürütülmesini sağlayacak bir Sağlık Müdürünün zaman kaybedilmeden atanması gerek. Aksi takdirde rotasyon yoluyla üçer aylık devrelerle gelecek olan Sağlık Müdürleri bir iş yapmadan zamanlarının dolmasını bekleyip asıl işlerine dönecektir.

İI yetkililerinin bu önemli konu üzerine eğilerek sorunun kısa sürede çözümlemesi ve devamlı bir Sağlık Müdürü atanmasının sağlanması gerekiyor.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *