ANASAYFA arrow right 40 Yıl Önce

İki kişi öldü, altı kişi yaralandı

İki kişi öldü, altı kişi yaralandı
YAYINLAMA: 14 Temmuz 2020 / 17.16
GÜNCELLEME: 14 Temmuz 2020 / 17.16
İlimizde iki günde dört trafik kazası meydana geldi

Trafik kazalarının çoğunu mobiletler yaptı. Dün ve önceki gün ilimizde dört trafik kazası meydana geldi. Kazalar sonunda iki kişi öldü, altı kişi de yaralanarak hastaneye kaldırıldı, ölümlerden birisi tugay karşısında, diğeri Kız lisesi önünde oldu. Kilis ilçesi Kurtören köyü yakınında da fazla süratten şarampole yuvarlanan de bulunan dört kişi yaralandı.

Rizeli Turgut Sarı yönetimindeki 27 DP 558 plakalı mobiletle Kız Lisesi önünde seyrederken Ali Demir'e çarparak ağır yaraladı. Yaralı Demir hastaneye kaldırılırken öldü. Mobilet-li Turgut Sarı'nın da ayağı kırıldı.

Süleyman Yılmaz yönetimindeki 5031 OA 88 plakalı taksi ile Kilis'ten gelirken Kurtören köyü yakının da fazla sürat yüzünden şarampole devrildi. Kaza sonunda Süleyman Yılmaz, Sultan, Hanifi Dönmez ve Gülle Uzun yaralanarak has taneye kaldırıldı. Haşan Yazı idaresindeki 27 DP 286 plakalı oto, İnönü caddesinde Doğumevi önünde Mehmet Acıoğlu’nun kullandığı plakasız mobiletle çarpıştı. Sürücüler yaralandı. Veysel Akı yönetimindeki 27 DE 495 plakalı mobiletle giderken, Doğumevi kavşağında Vakkas Yıldırım yönetimindeki 46 AD 859 plakalı kamyonla çarpıştı. Veysel Akı yaralandı.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *