ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

İki cinayet de aydınlatılamadı

İki cinayet de aydınlatılamadı
YAYINLAMA: 02 Eylül 2020 / 18.26
GÜNCELLEME: 02 Eylül 2020 / 18.26
Gaziantep’te 5 ay önce iki kadının öldürülmesi olayı ile ilgili sır perdesi aralanamadı. Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiğini belirten Emniyet Müdürü Ali Kalkan, her iki olayın da aydınlanacağını söyledi.

Değirmiçem Mahallesi Muammer Aksoy Bulvarı Köşem Apartmanı A Blok Kat 6 N0:12’de oturan 48 yaşındaki Fehime Pazarbaşı’nın 20 Ağustos pazartesi günü evde kimsenin olmadığı sırada bıçakla öldürülmesi olayının üzerinde tam 5 ay geçmesine rağmen kati- 1 veya katilleri halen bulunamadı. Bir çok kişinin ifadesini alan ve her iki olayla ilgili komisyon kuran polis katillerin izine ulaşamadı. 2 Ağustos ta Çimento Fabrikası yakınlarındaki ormanlık alan içerisinde ölü bulunan Gülistan İlbaş (20) da failli meçhuller arasına girdi.

Emniyet Müdürü Ali Kalkan, cinayetlerle ilgili çalışmanın aralıksız devam ettiğini belirterek, “Cinayetler gizlilik içerisinde araştırılıyor. Kuyumcu Sunusi Pazarbaşı’nin eşi Fehime Pazarbaşı'nın öldürülmesi olayı çok hassas. Ancak büyük bir çaba sonucu bu olayı çözdük, yakında kamuoyuna açıklayacağız. Biraz sabırlı olun. Hiçbir olay faili meçhul kalmayacaktır” şeklinde konuştu. Kalkan, delilden suçluya gitme mantığı ile hareket ettiklerini belirterek, çalışmaların bu şekilde devam ettiğini sözlerine ekledi.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *