ANASAYFA arrow right Güncel

İğne oyası kursları, ev hanımlarına gelir kapısı oluyor

İğne oyası kursları, ev hanımlarına gelir kapısı oluyor
YAYINLAMA: 31 Mart 2021 / 20.05
GÜNCELLEME: 31 Mart 2021 / 21.44
Şahinbey Belediyesi’nin açtığı kurslarda eğitim gören ev hanımları hem meslek sahibi oluyor hem de aile bütçelerine katkı sağlıyor.

Şahinbey Belediyesi’ne bağlı Şehit Er Zeynel Direkci Sosyal Tesisi’ne iğne oyası kurslarında eğitim gören ev hanımları hem meslek sahibi oluyor hem de aile bütçelerine katkı sağlıyor. Ev hanımları, öğrenmenin ve üretmenin mutluluğunu yaşıyor. Düzenlenen kurslarda maske, mesafe ve hijyen kurallarına önem veriliyor.

Şehit Er Zeynel Direkci Sosyal Tesisi’ne iğne oyası kurslarına gelen kadınlar hayatlarının bu kurslarla değiştiğine dikkati çekerek “Özellikle bu pandemi dönemi bizleri hem psikolojik hem de fiziki yıpranmamıza neden oldu. Şahinbey Belediyesi’nin Şehit Er Zeynel Direkci Sosyal Tesisi’ne gelerek burada hem stres atıyoruz, hem de aile bütçemize katkıda bulunuyoruz. Genç kızlar veya anneler kızlarının çeyizlerini burada hazırlayarak çeyiz ürünleri daha ucuza mal ediyoruz. Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu sayesinde böyle bir tesise sahip olduk. Bayanlar için bulunmaz bir nimet. Kendisine ve ekibine teşekkür ediyoruz” diye konuştular.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *