ANASAYFA arrow right Ekonomi

İcralık olan kişi sayısı her geçen gün artıyor

İcralık olan kişi sayısı her geçen gün artıyor
YAYINLAMA: 14 Temmuz 2021 / 20.59
GÜNCELLEME: 14 Temmuz 2021 / 21.15
Demokrat Parti Gaziantep İl Başkanı Mustafa Uslu, Türkiye’nin ekonomiden, dış politikaya, eğitimden sağlığa kadar birçok konuda sınıfta kaldığını söyledi    

Başkan Uslu, “Ülkemizin gelirleri 5 müteahhitte akıtılırken, milyonlarca insan açlık, yoksulluk, sefalet içerisinde yaşamaya, yaşamanı sürdürmeye devam ediyor. Ancak olası seçimde iktidarın değişeceğinden hiç şüphemiz yok” ifadelerini kullandı.

Tüm teşkilatlarımız ile birlikte sahaya indik

Vatandaşların umutsuzluğa kapılmamasını isteyen Uslu, “Şu anda insanlarımız mutsuz ve umutsuz. Lakin mutsuz ve umutsuz olmaya hiç gerek yok. Çünkü artık Demokrat Parti var. Demokrat Parti umut ve gelecek demektir. Tüm teşkilatlarımız ile birlikte Gaziantep’te sahaya indik, kurum ve kuruluşlara ziyaretler gerçekleştiriyoruz. Gaziantep’te ayak basmadık, mahalle, köy, cadde, sokak, sıkmadık el çalmadık kapı bırakmadık, bırakmıyoruz. Bir yıl 364 gün ama biz 365 gün çalışıyoruz, bir gün 24 saat ama biz 25 saat çalışıyoruz. Gecemiz, gündüzümüz yok, sürekli vatandaşlarımız ile birlikteyiz, onların dertlerini, sorunlarını ve sıkıntılarını dinliyoruz” dedi.

İcralık olan kişi sayısı her geçen gün artıyor

Halkın artık değişim istediğinin altını çizen Başkan Uslu, “Çünkü artık bu iktidardan bıktılar. Milyonlarca asgari ücretli ile 12 milyona yakın emekli her zamanki gibi açlık ve yoksulluk sınırı altında yaşamaya mahkûm bırakıldı. Ülke ekonomisi freni boşalmış kamyon misali yokuş aşağı gidiyor. İcralık olan kişi sayısı her geçen gün artıyor, kepenk kapatan esnaf sayısı her geçen gün artıyor, işsiz sayısı her geçen gün artıyor. Doğal olarak intihar eden insan sayısı da artıyor. Tarım bakımından eskiden kendi kendine yetebilen bir ülke iken şu anda saman ithal eder hale geldik. Ülkeyi üreten bir toplumdan tüketen bir topluma dönüştürdüler” tespitini yaptı.

Halkımız umutsuzluğa kapılmasın artık Demokrat Parti var

Demokrat Parti Gaziantep İl Başkanı Mustafa Uslu, konuşmasını şu cümlelerle sonlandırdı: “Pandemi döneminde birçok esnaf kepenk kapatmak zorunda kaldı. Bu zorlu süreçte milyonlarca işçi işsiz kaldı. Koronavirüs ile mücadelede en ön safta yer alan sağlık çalışanlarına hak ettiği değer verilmedi. Hükümet tarafından verilen destekler komik rakamlardan ibaretti. Hiçbir esnafın yarasına merhem olmadı. Verilen 3 veya 5 bin liralık hibe destekleri bazı esnafların elektrik parası bile değil. Olası bir erken seçimde artık iktidar değişeceğinden hiç kimsenin şüphesi olmasın. Artık siyasete ve ülkemize taze bir kan gerekiyor. Artık dönem Demokrat Parti’nin dönemidir. Saha çalışmasında vatandaşların partimize olan ilgi ve alakası bizleri çok mutlu ediyor. Buradan bir kez daha sesleniyorum; halkımız umutsuzluğa kapılmasın artık Demokrat Parti var.” Hüseyin Karataş

 

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *