ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

‘’Hükümet zorbalaştırıyor’’

‘’Hükümet zorbalaştırıyor’’
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 04.43
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 04.43
ANAP Gaziantep Milletvekili Mustafa Taşar,hükümeti uzatmaları oynamak ve kişiliksiz olmakla suçladı. Taşar: ‘’ Hükümet böyle giderse rejim elden gidecek. Diğer taraftan insanlar geçim derdine düştü. İşverenine memurdan esnafa hiç kimse bu hükü
ANAP Gaziantep Milletvekili Mustafa Taşar,hükümeti uzatmaları oynamak ve kişiliksiz olmakla suçladı. Taşar: ‘’ Hükümet böyle giderse rejim elden gidecek. Diğer taraftan insanlar geçim derdine düştü. İşverenine memurdan esnafa hiç kimse bu hükümetten memnun değil.’’ Dedi.
Hükümetin zorbalıklara başvuran bir konuma geldiğini söyleyen Taşar, hükümetin diğer kanadının da zorbalıklara ses çıkarmayarak suça ortak olduğunu savundu.
Taşar, Başbakan Yardımcısı Tansu Çiller tarafından yaptırdığı şüphelerini doğurduğunu belirterek ‘’Türkiye bir hukuk devletidir. Televizyon binalarını basmakla kapatmakla zorbalığa başvurmakla bir yere varılmaz sorun varsa hukuk kuralları çerçevesinde çözülmelidir.’’ Diye konuştu.
Telefonla sorularımızı yanıtlayan Taşar, Ordu ile hükümet ortakları arasındaki gerginliğin de ülkeye zarar verdiğini vurgularken şöyle dedi:
‘’RP-DYP Koalisyon hükümetinin ömrü 28 Şubat’tan sonra fiili olarak sonra erdi. Artık futbol maçlarında olduğu gibi uzatmaları oynuyorlar. Hükümetin ömrü kalmadı suni teneffüsle yaşıyor.’’ Bu şekilde fazla gideceği kanaatinde değilim Çünkü dermanı kalmadı itibarı kalmadı. Kişiliksiz bir hükümet haline döndü. Zaten Bürokrasi arasında da bir itibarı yok’’


Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *