ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

“Hükümet yalnızca seyrediyor”

“Hükümet yalnızca seyrediyor”
YAYINLAMA: 08 Mayıs 2020 / 13.34
GÜNCELLEME: 08 Mayıs 2020 / 13.34

TÜSİAD’ın Susmanın, seyretmenin zamanı değil, masa başında ülkeyi yönetmeyi bırakın, bizi yöneten birileri var mı yoksa kaderimize mi terk edildik? Hedef gösteren bir hükümet istiyoruz” şeklindeki hükümete yönelik açıklamaları ve işadamı ve sanayicileri aktif politikaya davet etmesi siyasilerden de destek gördü.

CHP Şahinbey İlçe Başkanı Burhan Tanrıöver, TÜSİAD’ın açıklamaları ile ilgili görüş belirtirken, politikanın dışında kalmış temiz unsurların politikaya etkin şekilde katılarak siyasetin temizlenmesine katkıda bulunması gerektiğini her platformda savunduklarını ifade ederek şunları söyledi: “Hangi siyasi parti olursa olsun, hangi siyasi görüşte olursa olsun, temiz unsurların mutlaka siyasete girmesi gerek. TÜSİAD’ın söylediklerine bu anlamda katılıyorum.

Tüm bunlar erken seçimin kaçınılmaz olduğunu çok açıkça gösteriyor. Şu anda bırakalım Başbakanın sağlık durumunu, ülke yönetimi tümüyle IMF ve Dünya Bankası’nın direktiflerine terk edilmiştir. Toplumun tüm kesimleri sanayicisi, tüccarı, esnafı ve özellikle ücretli kesim ekonomik krizin altında inim inim inliyor. İthal Bakan Kemal Derviş ise televizyonlarda doların yükselişinin erdemlerinden güzelliklerinden bahsediyor. Hükümetin bir an önce görevden ayrılması ve erken seçim sonucunda oluşacak yeni bir yapılanmanın ülke yönetimine hakim olması gerek.”

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *