ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Hükümet vaatlerini yerine getirmiyor

Hükümet vaatlerini yerine getirmiyor
YAYINLAMA: 02 Aralık 2022 / 14.21
GÜNCELLEME: 02 Aralık 2022 / 14.21
Hükümetin seçim öncesi vaat ettiklerini yerine getirmediğini söyleyen sendika yöneticileri, işsizliğin arttığı, açlığın ve yoksulluğun devam ettiğini kaydetti.

Sendika yöneticileri, çalışanların yerel seçimlerde AKP iktidarına gereken dersi vereceğini kaydetti.

Genel İş Sendikası 2 nolu Şube Başkanı Mehmet Korkmaz, AKP’nin seçim öncesinde iktidara geldiklerinde, çalışanlara iyi bir çalışma koşulu ve ücret gibi bir çok vaatte bulunduğunu, ancak yaklaşık on aydan bu yana iktidarda olmalarına rağmen hala soruların hiçbirine çözüm getirmedikleri gibi daha çok sorun yarattıklarını açıkladı. İşsizliğin, açlığın yoksulluğun arttığını vurgulayan Korkmaz, gelinen süreçte halkın ve çalışanların AKP’nin gerçek yüzünü gördüğünü söyledi. 2004 Nisan ayında yapılacak yerel seçimlerde halkın AKP’ye gerekli cevabı sandıkta vereceğini söyleyen Korkmaz, “Halk bu iktidarı yerel seçimlerde sandığa gömecektir. AKP’nin acımasız ve pervasız tutumuna ve özellikle çalışanların hakkını gasp etmesine, halk sandıkta dur diyecektir. Ve böyle bir zihniyet yerel yönetim seçimlerinde başarılı olamayacaktır” dedi.

AKP’nin hemen her kesimle kavgalı olduğunu söyleyen Korkmaz, hükümetin bu uzlaşmaz tutumuna devam etmesi halinde ülkeyi çözümsüzlüğe sürükleyeceğini kaydetti.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *