ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Hükümet ortakları ne yaparsa yapsın barajı aşamayacaklar

Hükümet ortakları ne yaparsa yapsın barajı aşamayacaklar
YAYINLAMA: 25 Mart 2021 / 13.18
GÜNCELLEME: 25 Mart 2021 / 13.18

57. Hükümetin 36 bin işçiye yeni kadro imkanı tanıyacağını açıklaması, muhalefet partileri tarafından seçim yatırımı olarak değerlendirildi. DYP eski İl Başkanı Cemal Altunbaş, bunun halkın gözünü boyamak anlamını taşıdığını ifade etti. Cemal Altunbaş, iktidar ortaklarının 3 yıl boyunca ülkeyi talan ve yangın yerine çevirdiğini, şimdi de yeni bir yük, yeni bir yıkım pahasına seçim yatırımı olarak 36 bin işçiye kadro imkanı tanıyacağını söyledi.

Cemal Altunbaş, “Bu davranış halkın gözünü boyama hareketidir. İnsana sormazlar mı, bu insanlar aç ve işsiz gezen varken, neredeydiniz diye. Bu kadroyu sağladıkları zaman, ülke insanının kendilerine inanacağını sanıyorlarsa, yanılıyorlar. Ülkenin son 5 yılını heba ettiler. Daha fazla yıkıma meydan vermeden, biraz olsun tarihin kendilerine müsamahalı davranmasını istiyorlarsa, ülkede daha fazla kırıp dökmeye meydan vermeden sağlıklı bir seçime gidilmelidir” diye konuştu.

  1. Hükümetin bu ülkeye verdiği zaman boyutlarına bakıldığında, bu güne kadar rastlanmamış bir kriz ortamına sokulduğunu vurgulayan Altunbaş, “Ekonomi iflas etmiş, işçi perişan, çiftçi topraklarını ekemeyecek hale gelmiştir. Sanayi durma noktasındadır, dolayısıyla ihracat yapılamamaktadır. Hükümet, tüm bu yıkımlara karşın, koltuğuna yapışmışçasına istifa etmeyerek ülkeyi sağlıklı bir seçime götürmemektedir. Tüm dünya ülkelerinin araya girmesiyle, şüpheli bir seçim kararı alınmıştır. İktidara bağlı her 3 parti de, bugün barajın altında kalmışlardır. Buna rağmen parti liderleri televizyonlara çıkarak yiğitlik taslamaktadır. Ne yaparlarsa yapsınlar, artık bu insanların güvenlerini kazanamazlar” şeklinde konuştu.
Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *