ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Hükümet ekonomiyi düzeltsin

Hükümet ekonomiyi düzeltsin
YAYINLAMA: 22 Temmuz 2022 / 18.33
GÜNCELLEME: 22 Temmuz 2022 / 18.33
Hükümetin toplumda gerginlik yaratacak uygulamalardan kaçınılması gerektiğine dikkat çeken siyasiler, en hassas kurum olan askeriyenin olayların içine çekilmemesi gerektiğini vurguladı.

Hükümet toplumu ve rejimi huzursuz eden icraatlar peşinde

Hükümetin ekonomiyi iyileştirmek yerine, geldiği günden bu yana kadrolaşma ile uğraştığını, bunun da halk arasında, resmi kurumlarda ve askeriyede büyük rahatsızlık yarattığını açıklayan yönetim kurulu Üyesi Sadettin Koyun, Hükümet askerlerle zıtlaşmamalı. Çünkü asker de bu ülkenin resmi bir kurumu. Aynı zamanda kurumlar arasında en çok güven duyulanı. Bu nedenle böyle bir teşkilatın yıpratılmasına kimse sessiz kalmaz. Hükümetin bir takım uygulamaları ve yasal düzenlemeleri rahatsızlık veriyor. Bu konuda askerde elbette görüşünü açıklayacak. Ancak hükümetin rejime karşı bir takım çalışma ve düzenlemeler içerisinde olması bizleri de huzursuz ve rahatsız ediyor” dedi.

AKP %34’lük kesimin hükümeti değil

Türkiye’deki seçmenlerin %30 dördünün ak partiye oy verdiğini, geriye kalan seçmenlerin oy vermediğini söyleyen Sadettin Koyun, bu nedenle hükümet 34’lük kesimin iktidar olmayıp tüm Türkiye’nin hükümet olduğunu söylerken, hükümetin topluma etkisi altına alan ekonomik sıkıntılara çözüm bulması gerektiğini, piyasadaki duygunun halen devam ettiğini, işsizliğin sürekli arttığını kaydetti.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *