ANASAYFA arrow right Güncel

Hukuksuzluğa ve adaletsizliğe asla boyun eğmeyeceğiz

Hukuksuzluğa ve adaletsizliğe asla boyun eğmeyeceğiz
YAYINLAMA: 12 Mayıs 2022 / 21.08
GÜNCELLEME: 12 Mayıs 2022 / 22.19
Yargıtay, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun 3 davadan aldığı cezaları onadı. Kaf-tancıoğlu, 3 davadan 4 yıl 11 ay hapis cezasına çarptırıldı. Gaziantep il örgütünden de tepki ses-leri yükseldi.

CHP Gaziantep İl Başkanı Mehmet Neşet Uçar, “İstanbul seçimlerinde iktidarın bileğini büken İstanbul İl Başkanımız Canan Kaftancıoğlu’nu sözde yargı kararlarıyla yıldırmaya çalışıyorlar. Hiçbir Cumhuriyet Halk Partili size boyun eğmeyecek” dedi.

Hak, hukuk ve adalet mücadelemizden hiçbir zaman vazgeçmeyeceğiz

CHP Gaziantep Milletvekili İrfan Kaplan, “Yine saray talimatıyla verilen hukuksuz bir karar ile karşı karşıyayız. Hukuksuzluğa ve adaletsizliğe asla boyun eğmeyeceğiz. Hak, hukuk ve adalet mücadelemizden hiçbir zaman vazgeçmeyeceğiz. İl Başkanımız Canan Kaftancıoğlu’nun yanındayız” ifadelerini kullandı.

Verilen ceza siyasi iktidarın rövanş almak adına yargıya verdiği talimatın en net göstergesi

CHP Gaziantep Milletvekili Bayram Yılmazkaya, ise şunları kaydetti: “İstanbul seçimlerinin mimarlarından olan Canan Kaftancıoğlu’na verilen ceza siyasi iktidarın rövanş almak adına yargıya verdiği talimatın en net göstergesi. CHP’li hiçbir yol arkadaşımız size boyun eğmeyecek. Bizi korkutamazsınız” şeklinde konuştu. Ali Göksular

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *