ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Hırsızlık pazarı için komite oluşturuldu

Hırsızlık pazarı için komite oluşturuldu
YAYINLAMA: 04 Ekim 2020 / 17.08
GÜNCELLEME: 04 Ekim 2020 / 17.08

Gazeteniz Sabah’ın yayını üzerine, kaldırımlara kurulan hırsızlık tezgahlan sıkı denetime alınacak. Kentin en işlek caddelerine tezgah kurarak hırsızlık telefonları satan ve yaya trafiğini olumsuz etkileyen seyyar cep, telefonu satıcılan için Valilik olaya el attı. Valilik, Büyükşehir Belediyesi, Emniyet Müdürlüğü ve Defterdarlık görevlilerinden oluşan komite bundan böyle özellikle merkezdeki caddeleri sürekli denetleyerek, çantalı seyyar cep telefonu satıcılarına izin vermeyecek.

Vali Erhan Tanju kamuoyunda. rahatsızlık yaratan soruna kalıcı çözüm getirmek için Valilik, Büyükşehir Belediyesi, Emniyet Müdürlüğü ve Defterdarlık görevlilerinden oluşan bir komite kurdurdu.

Oluşturulan komitenin dün sabahtan itibaren göreve başladığını belirten Büyüksehir Belediyesi Zabıta yetkilileri, “Bundan böyle cadde ve kaldınmı işgal eden cep telefonu satıcılarını izin verilmeyecek. Aynı zamanda telefonlarına el konulacak ve haklarında yasal işlem başlatılacak. Adres başta olmak üzere, haklanndaki tüm bilgiler tesbit edilerek yakın takibe alınacak” dedi.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *