ANASAYFA arrow right 40 Yıl Önce

Hırsızlık olayları dikkat çekmeye başladı

Hırsızlık olayları dikkat çekmeye başladı
YAYINLAMA: 19 Mart 2021 / 13.13
GÜNCELLEME: 19 Mart 2021 / 13.13
Son haftalarda hırsızlık olayları dikkat çekmeye başladı. Hırsızlık olaylarının artmasının şehrimizi istila etmeye başlayan dilencilerle irtibatlı olduğu sanılıyor. Son 24 saat içinde iki otonun teybi çalındı, bir kadının 40 kilo Antep fıstığı ile bir turistin 700 dolarıyla çekleri çalındı.

Çalımca mahallesinde oturan ve yurt dışında işçi olarak çalışan Mehmet Karalar'ın Dutluk geçidindeki evinin önünde bulunan BS KJ 609 plâkalı otosundan meçhul hırsız veya hırsızlar teybini çaldı. Aynı gün saat 06.00 sıralarında Burçlu Celâl Kaya’nın 27 DH 081 plâkalı otosundaki teyp de çalındı. Bilinmeyen hırsız veya hırsızların tespitiyle yakalanmalarına çalışılıyor.

Şehrimizde Titiz otelde kalan Iraklı Kayız, emniyete yaptığı şikâyette kaldığı odasında bulunan yedi adet 100 lük dolarla 9 adet çekinin çalındığını bildirdi. Hırsızın tespitiyle çalman para ve çeklerin bulunmasına çalışılıyor.

Son hırsızlık Araban ilçesi Sarıkaya köyünde meydana geldi. Ayşe Fatma Doğan adlı kadının evindeki 40 kilo Antep fıstığı çalındı. Hırsızın yakalanması için çalışmalar devam ediyor.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *